cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Obuv » Pánská obuv » Turistická obuv » Nízké

NAŠE CENA    3987 Kč
 
BĚŽNÁ CENA4690,-
UŠETŘÍTE703,- (15%)
DOPRAVAzdarma
S Vivobarefoot Tracker Decon Low zažijete svobodu při každém kroku na každé stezce.
Barefoot obuv Tracker Decon Low FG2 bude Váš nepostradatelný parťák na výlety do všech koutů světa. Prodyšný pletený svršek vyrobený z prémiové vlny Woolmark v kombinaci s kůží Pittards zajistí dokonalou flexibilitu i tepelný komfort v chladnějších měsících. Přepracovaná multiterénní podrážka přináší dokonalou přilnavost na každém povrchu a vy se tak můžete bez starostí vydat na svou životní cestu.

Vlastnosti:

Vrch: prvotřídní useň Pittards, vlněný úplet
Podšívka a stélka: textilie a vlněný úplet
Podešev: 2,5mm pryžová podešev s 4mm multiterénním vzorkem, s patentovanou ochranou odolnou proti propíchnutí. Ultra tenká, oděruodolná, extra ohebná, protiskluzová podešev, která umožňuje dokonale cítit povrch, po kterém se pohybujete každý den.
Zavazování: tkaničky
Vnitřní vyjímatelná vložka: ano, termovložka
Veganské: ne
Doporučení: Vnitřní vložky bot VIVOBAREFOOT, slouží hlavně v chladných dnech pro zachování tepelného komfortu. Dále je doporučujeme v prvních dnech a týdnech chůze a běhu v barefoot botách, aby si chodidla postupně zvykla na přechod z klasických bot. Poté, stejně jako ve dnech s teplotami nad bodem mrazu, doporučujeme vložky vyjmout pro umocnění pocitu chůze naboso.

Art.No.: VDEM
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz