cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Outdoorové oblečení » Dámské oblečení » Kraťasy

Kraťasy Piz Selva Light Shorts Women’s

Piz Selva Light Shorts Women’s

NAŠE CENA    1643 Kč
 
BĚŽNÁ CENA2190,-
UŠETŘÍTE547,- (25%)
DOPRAVAzdarma
Dámské kraťasy Ortovox Piz Selva Light byly vyrobeny s důrazem na minimalismus a funkčnost – nabízí základní funkce, které jsou však dotažené k dokonalosti, aby na ně byl spoleh i v parných letních dnech.
Velmi lehké, rychlé horské šortky s velkou volností pohybu pro horké dny. Díky vysoké odolnosti a pružnosti se na ně můžete spolehnout i v těch nejnáročnějších podmínkách.
Kraťasy jsou jako dělané pro náročné letní výpravy. Díky unikátní kombinaci syntetických a přírodních vláken materiálu Merino Shield Ultra Light jsou kraťasy zároveň lehké, odolné a pohodlné. Kraťasy jsou přizpůsobené náročnému pohybu díky materiálu zpracovaného metodou 4-way-stretch a povrchová úprava DWR zase zajišťuje spolehlivou vodoodpudivost. Oceníte je všude od horských závodů až po dlouhé letní alpské túry.

Odolnost a komfort
Díky své délce a volnému střihu se kraťasy Ortovox Piz Selva Light hodí především pro ty z vás, které se chtějí drsnou krajinou pohybovat rychle a nalehko. Nízká hmotnost však v tomto případě rozhodně neznamená nízkou odolnost. Ve standardizovaném testu oděru Martindale zvládl použitý materiál více než 30 000 cyklů, což je opravdu obstojný výkon. Elastický pás je díky tasmánské merino vlně ještě pohodlnější než kdy dříve – díky jejím schopnostem odvádět pot a regulovat teplotu, budete vždy v suchu a pohodlí. Kraťasy jsou dále vybaveny dvěma kapsami vhodnými na nezbytné drobnosti.

Merino Shield Ultra Light
Odolnost a lehkost, materiál Merino Shield Ultra Light je vyroben z polyamidu a elastanu. Je tenký a elastický ve všech čtyřech směrech a zaručuje naprostou volnost pohybu bez ohledu na náročnost lezení. Navíc skvěle dýchá, rychle schne a díky voděodolné úpravě  DWR bez obsahu PFC je také voděodolný.

Nejkvalitnější merino vlna
Ortovox používá pouze tu nejkvalitnější merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, který časem degraduje pouze zanedbatelně a své funkční vlastnosti si zachovává po mnoho let. 
Vlastnosti merino vlny: 
Dokáže přirozeně regulovat vlhkost - absorbuje vlhkost do své vnitřní struktury a na povrchu zůstává suchá.
Dokáže přirozeně regulovat tělesnou teplotu - má velký termoregulační rozsah.
Je 100% šetrná k životnímu prostředí a je ekologicky udržitelná.
Má antibakteriální vlastnosti, díky čemuž dokáže neutralizovat pachy.
Je měkká, neškrábe a je pohodlná při nošení.
Je nenáročná na údržbu a má dlouhou životnost.

Materiál: Merino Shield Ultra Light
Počet kapes: 2x
Střih: volný, krátký

Art.No.: OVX-62553
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz