cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Outdoorové oblečení » Dámské oblečení » Mikiny a svetry

Mikina Fleece Grid Jacket Women’s

Fleece Grid Jacket Women’s

NAŠE CENA    4049 Kč
 
BĚŽNÁ CENA5399,-
UŠETŘÍTE1350,- (25%)
DOPRAVAzdarma
Dámská pružná, lehká a prodyšná mikina, která poskytuje maximální pohodlí a ochranu i v extrémních horských podmínkách. S celopropínacím zipem.
Dámská mikina Ortovox Merino Fleece Grid je skvělou volbou pro všechny horolezce i milovníky vysokohorské turistiky, kteří hledají lehké, prodyšné a zároveň odolné a dobře izolující oblečení pro náročné výpravy do hor.
Podšívka struktury mřížky je z vysoce kvalitní Merino vlny, která výborně odvádí pot a reguluje tělesnou teplotu. Kanálky zároveň vytvářejí vzduchové kapsičky, díky kterým mikina skvěle tepelně izoluje.

Ergonomické prvky, které chrání
Stejně dobrá je mikina doma v horském údolí i na vrcholcích těch nejvyšších alpských štítů. Velkou výhodou této fleece mikiny je ergonomický střih, který Vám zajistí volnost pohybu. Vložka na hrudi z materiálu Merino Fleece Light, která Vás ochrání před studeným horským větrem. Do velké kapsy na hrudi navíc jednoduše schováte mapu nebo topo a ušetříte si tak skládání těžkého batohu.

Na všechna alpská dobrodružství
Mikina Ortovox Fleece Grid vyniká svou skvělou funkčností v těch nejextrémnějších podmínkách. Skoro nic neváží a díky vaflové struktuře je velice teplá. Skvěle funguje jak v údolí tak i při zimním lezení na vrcholcích hor. Je elastická, skvěle sedí a je velice odolná takže je ideálním společníkem do hor.

Merino Fleece Grid
Materiál Merino Fleece Grid je ideální pro dlouhé dny strávené v horách. Je lehký, elastický, vysoce prodyšný a má skvělou odolnost vůči oděru.
Tvoří jej podšívka z nejkvalitnější merino vlny s vnějším povrchem z polyesteru. Výjimečnost materiálu spočívá ve vaflové struktuře na vnitřní straně. Díky technologii pletení je materiál nejen lehký a vysoce prodyšný, ale zároveň také skvěle izoluje teplo.
Vlna na vnitřní straně je nejen velmi pohodlná, ale také výborně odvádí pot a pomáhá regulovat teplotu.
Vnější strana je zhotovena z polyesteru, který je velmi odolný, elastický a podporuje rychlé schnutí. Jeho největší výhodou je jeho tvarová stálost a opravdu dlouhá životnost. Kombinace polyesteru a vaflová konstrukce vnitřní vlněné strany vytváří neoprenový efekt, kdy se na vnitřní straně drží teplo ve vzduchových kapsách a vnější polyesterový úplet zabraňuje profouknutí a vytváří bariéru proti ztrátě tepla.

Nejkvalitnější merino vlna
Ortovox používá pouze tu nejkvalitnější merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, který časem degraduje pouze zanedbatelně a své funkční vlastnosti si zachovává po mnoho let. 
Vlastnosti merino vlny: 
Dokáže přirozeně regulovat vlhkost - absorbuje vlhkost do své vnitřní struktury a na povrchu zůstává suchá.
Dokáže přirozeně regulovat tělesnou teplotu - má velký termoregulační rozsah.
Je 100% šetrná k životnímu prostředí a je ekologicky udržitelná.
Má antibakteriální vlastnosti, díky čemuž dokáže neutralizovat pachy.
Je měkká, neškrábe a je pohodlná při nošení.
Je nenáročná na údržbu a má dlouhou životnost.

Materiál: Merino Fleece Grid
Počet kapes: 2x
Střih: Regular fit
Zip: celopropínací YKK

Art.No.: OVX-87202
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz