cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Batohy » Turistické batohy » Unisex » Do 20l

Batoh Traverse Light 20

Traverse Light 20

NAŠE CENA    2699 Kč
 
BĚŽNÁ CENA3599,-
UŠETŘÍTE900,- (25%)
DOPRAVAzdarma
Výš, rychleji, dále. Traverse Light 20 Vás přesvědčí nízkou hmotností a spoustou funkčních prvků. Ideální společník na horský běh a rychlé horské túry.
Ultralehký, přizpůsobivý technický batoh Traverse Light 20 skvěle sedí na zádech a dokonale obejme Vaše tělo, což z něj dělá ideálního společníka pro rychlý pohyb v horách. Zádový systém Airvent Back System poskytuje dobrou cirkulaci vzduchu a dostatek pohodlí při nošení. Na ramenních popruzích je ve třech kapsách místo pro 500 ml měkkou láhev na vodu, mobilní telefon a tyčinku. Helmu a hůlky lze na batoh připevnit během okamžiku.

Skvěle sedí na zádech
Batoh má ergonomický střih, který obepne VAše tělo a sedí pevně na zádech. Pro ještě lepší posazení těžiště ještě blíž k zádům můžete batoh zkomprimovat a to pomocí jeho stažení skrze ramenní popruh. Tohle lze jednoduše provést i s batohem na zádech. Odnímatelný bederní pás, a rovněž odnímatelný hrudní popruh, zaručují obepnutí těla i při velkém zatížení.

Robustní a ekologický
V zájmu udržitelnosti je vnější materiál batohu ze 72 % recyklovaný. Celý batoh je vyroben z materiálu Polyamid 210D ROBIC, který se skládá ze 72% recyklovaného polyamidu a z 28% polyamidu. ROBIC polyamid je materiál tvořený z velmi pevného nylonu a povrchová úprava polyuretanem z vnitřní strany zvyšuje nepromokavost, díky čemuž je Traverse Light extrémně robustní a odolný.

Promyšlený systém kapes a uchycení
Batoh má několik praktických kapes a uchycení. Každé má svůj účel a dovoluje mít věci po ruce, kdykoliv je to potřeba.
Hlavní komora má sponu na připevnění rezervoáru s vodou s možností vyvést hadičku středem batohu mezi ramenními popruhy.
Přední kapsa na zip – na mapu, topo a buzolu.
Tři elastické kapsy vpředu na ramenních popruzích - 500 ml měkkou láhev na vodu, mobilní telefon a tyčinku.
Elastická boční kapsa na láhev s vodou nebo větrovku.
Uchycení pro skládací hůlky.
Boční stahování - slouží také pro uchycení hůlek.
Batoh má všitou kapsičku s EMERGENCY CARD – kartička s osobními a zdravotními údaji. 

Odvětraný zádový systém
Zádový systém Airvent Back System poskytuje dobrou cirkulaci vzduchu a dostatek pohodlí při nošení díky žebrované síťovině a perforované pěně. Ergonomicky tvarované, prodyšné ramenní popruhy zároveň rozkládají váhu rovnoměrně po celém těle.

Velikost zad “regular”
Batoh je přizpůsoben pro lidi se střední délkou zad 42–50 cm - na postavu přibližně 170 až 195 cm. Délka se počítá od 7. krčního obratle po horní část pánve. Batoh není upraven pouze v délce zad, ale také jde o změny v tvaru ramenních popruhů a přizpůsobení bederního pásu. Batoh tak ideálně padne a pevněji drží na zádech.

Záruka 5 let
Hmotnost: 410 g
Rozměry: 52 x 24 x 20 cm
Objem: 20 l
Počet kapes: 2
Materiál: 210 D Robic

Art.No.: OVX-48553
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz