cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Outdoorové oblečení » Dámské oblečení » Bundy a vesty » Vesty

Vesta Piz Boe Vest Women's

Piz Boe Vest Women's

NAŠE CENA    5024 Kč
 
BĚŽNÁ CENA6699,-
UŠETŘÍTE1675,- (25%)
DOPRAVAzdarma
Lehká a sbalitelná dámská vesta na skialpinismus a skitouring s vlněnou izolací Swisswool®. Pro ty, kteří vědí, že méně je někdy více.
Velmi lehká dámská vesta Ortovox Piz Boe Vest je vhodná pro náročné aktivity jako skialpinismus, skitouring a vysokohorská turistika. Vlněná izolace Swisswool® izoluje teplo i za mokra a má skvělé termoregulační vlastnosti. Odolný vrchní materiál Pertex® Quantum s ripstop vazbou odpuzuje vodu a je odolný vůči větru. Díky strečovým panelům z materiálu Merino Naturtec Light se přizpůsobí také při dynamických pohybech. Jedná se o technicky propracovaný kousek oblečení, který udrží Vaše tělo v teple a pohodlí během jakékoli sportovní aktivity v horách.

Zónová konstrukce
Komfort a volnost pohybu jsou podpořeny strečovými panely Merino Naturtec Light , které se nachází v podpaží a na zadní straně ramen. Na vnitřní straně panelů je vyčesaná Merino vlna, pro lepší absorpci vlhkosti a zachování komfortu. Často na sobě budete mít batoh, proto jsou švy na ramenou posunuty níže, aby nedošlo k jejich poškození a nošení bylo komfortní. Dvě prostorné hrudní kapsy jsou umístěné výše pro komfortní přístup i přes bederní pás batohu. Kapsy lze použít i k větrání, jelikož jsou podšité síťovinou.

Merino Naturtec Light 
Merino Naturtec Light je bezmembránový softshellový materiál od švýcarské firmy Schoeller®, který je extrémně prodyšný a zároveň poskytuje dostatečnou ochranu proti větru, vodě a nečistotám. Vlna na vnitřní straně je přímo natkaná na vnější materiál což zajišťuje ještě vyšší komfort, izolaci a skvělou regulaci teploty a vlhkosti. Ošetřen voděodpudivou DWR úpravou bez obsahu PFC. Plošná hmotnost materiálu - 175 g/m2.

Pertex® Quantum – odolnost vůči oděru a větru
Pertex® Quantum je hustě tkaný materiál z recyklovaného polyamidu, který je větruvzdorný a vysoce prodyšný. Je ošetřen voděodolnou DWR úpravou bez obsahu PFC. Je odolný vůči oděru a roztržení. Přestože je na dotek měkký a poddajný, v testu oděru (test Martindale) dosáhl až 50 000 cyklů. Je velmi lehký, prodyšný a příjemný na nošení.

Swisswool® – příběh s obnoveným chovem švýcarských ovcí
Přírodní zdroje jsou často lepšími materiály než jakákoliv syntetika. Srst švýcarských ovcí je toho příkladem. Není sice jemná jako merino, ale Ortovox se rozhodl její potenciál využít na izolační vrstvy a svým nápadem výrazně pomohl chovu ovcí a tamním farmářům.

Materiál: Pertex® Quantum, Izolace – 60 g/m2 SWISSWOOL®
Počet kapes: 2
Střih: Athletic Fit 

Art.No.: OVX-61066
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz