cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Outdoorové oblečení » Pánské oblečení » Mikiny a svetry

Mikina Fleece Grid Hoody

Fleece Grid Hoody

NAŠE CENA    4274 Kč
 
BĚŽNÁ CENA5699,-
UŠETŘÍTE1425,- (25%)
DOPRAVAzdarma
Pánská pružná, lehká a prodyšná mikina, která poskytuje maximální pohodlí a ochranu i v extrémních horských podmínkách. S celopropínacím zipem a kapucí.
Pánská mikina Ortovox Merino Fleece Grid Hoody je skvělou volbou pro všechny horolezce i milovníky vysokohorské turistiky, kteří hledají lehké, prodyšné a zároveň odolné a dobře izolující oblečení pro náročné výpravy do hor.
Podšívka struktury mřížky je z vysoce kvalitní Merino vlny, která výborně odvádí pot a reguluje tělesnou teplotu. Kanálky zároveň vytvářejí vzduchové kapsičky, díky kterým mikina skvěle tepelně izoluje.

Ergonomické prvky, které chrání
Stejně dobrá je mikina doma v horském údolí i na vrcholcích těch nejvyšších alpských štítů. Velkou výhodou této fleece mikiny je ergonomický střih, který Vám zajistí volnost pohybu. Vložka na hrudi z materiálu Merino Fleece Light, která Vás ochrání před studeným horským větrem. Skvěle sedící kapuce, která Vás ochrání před ostrým horským sluncem či větrem. Materiál Merino Fleece Grid je dostatečně tenký takže kapuce Vám skvěle sedne i pod jakoukoli přilbu. Do velké kapsy na hrudi navíc jednoduše schováte mapu nebo topo a ušetříte si tak skládání těžkého batohu.

Na všechna alpská dobrodružství
Mikina Ortovox Fleece Grid Hoody vyniká svou skvělou funkčností v těch nejextrémnějších podmínkách. Skoro nic neváží a díky vaflové struktuře je velice teplá. Skvěle funguje jak v údolí tak i při zimním lezení na vrcholcích hor. Je elastická, skvěle sedí a je velice odolná takže je ideálním společníkem do hor.

Merino Fleece Grid
Materiál Merino Fleece Grid je ideální pro dlouhé dny strávené v horách. Je lehký, elastický, vysoce prodyšný a má skvělou odolnost vůči oděru.
Tvoří jej podšívka z nejkvalitnější merino vlny s vnějším povrchem z polyesteru. Výjimečnost materiálu spočívá ve vaflové struktuře na vnitřní straně. Díky technologii pletení je materiál nejen lehký a vysoce prodyšný, ale zároveň také skvěle izoluje teplo.
Vlna na vnitřní straně je nejen velmi pohodlná, ale také výborně odvádí pot a pomáhá regulovat teplotu.
Vnější strana je zhotovena z polyesteru, který je velmi odolný, elastický a podporuje rychlé schnutí. Jeho největší výhodou je jeho tvarová stálost a opravdu dlouhá životnost. Kombinace polyesteru a vaflová konstrukce vnitřní vlněné strany vytváří neoprenový efekt, kdy se na vnitřní straně drží teplo ve vzduchových kapsách a vnější polyesterový úplet zabraňuje profouknutí a vytváří bariéru proti ztrátě tepla.

Nejkvalitnější merino vlna
Ortovox používá pouze tu nejkvalitnější merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, který časem degraduje pouze zanedbatelně a své funkční vlastnosti si zachovává po mnoho let. 
Vlastnosti merino vlny: 
Dokáže přirozeně regulovat vlhkost - absorbuje vlhkost do své vnitřní struktury a na povrchu zůstává suchá.
Dokáže přirozeně regulovat tělesnou teplotu - má velký termoregulační rozsah.
Je 100% šetrná k životnímu prostředí a je ekologicky udržitelná.
Má antibakteriální vlastnosti, díky čemuž dokáže neutralizovat pachy.
Je měkká, neškrábe a je pohodlná při nošení.
Je nenáročná na údržbu a má dlouhou životnost.

Materiál: Merino Fleece Grid
Počet kapes: 2x
Střih: Regular fit
Zip: celopropínací YKK

Art.No.: OVX-87211
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz