cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Vybavení » Svítilny » Čelovky

LEDLENSER MH11 ČERNO-ORANŽOVÁ

LEDLENSER MH11 ČERNO-ORANŽOVÁ
BĚŽNÁ CENA4390,-
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Nová čelovka Ledlenser MH11 je špičkovou svítilnou pro náročné outdoorové nadšence. Tato futuristická čelovka splňuje ty nejpřísnější parametry z dílny Ledlenseru jako využití patentovaných technologií Advanced Focus System či Speed Focus, excelentní výkon až 1000 lumenů s dosvitem 320 metrů nebo možnost snadného a rychlého dobíjení. Kromě toho však přidává celou řadu nových, moderních prvků, s kterými se vaše čelovka stane doslova třetím okem.

Díky nové aplikaci pro mobilní zařízení Ledlenser Connect totiž můžete vaši čelovku připojit k telefonu a ovládat jí na dálku. Tím Ledlenser boří veškerá omezení a MH11 se tak stává vaším nepřetržitým a stoprocentně spolehlivým parťákem pro všechny příležitosti. Hliníkový chladič zajišťuje bezpečný a bezproblémový chod, nastavitelný výkyvný mechanismus umožňuje posvítit si kdykoliv a kamkoliv podle vaší potřeby, indikátor stavu baterie vám vždy připomene nutnost dobití. Ani to však není zdaleka vše.

Čelovka zvládne bez nutnosti použití filtrů rozsvítit červené, zelené či modré světlo ideální pro použití nejen při lovu. Pokročilý zaostřovací systém poskytuje snadné a intuitivní nastavení světelného kužele, tradičně se čelovka může pochlubit i odolností IP54 proti vodě i prachu, a kromě mnoha dalších prvků přináší výrobce inovaci v podobě jednoduchého a efektivního montážního systému. Třešničkou na dortu pak je technologie Optisense, která umí světlo čelovky automaticky přizpůsobovat okolním světelným podmínkám.

Obsah balení: 1x Li-ion akumulátor, USB kabel, magnetické nabíjení, pouzdro
Parametry
Hmotnost: 179 g

Parametry
ENERGY SAVING PROGRAM:
  • Dosah světla: 320/300/200/30 m
  • Světelný tok: 1000/750/300/10 lm
  • Doba svícení: -/4/8/100 h
OSTATNÍ:
  • Baterie: 1x Li-ion
  • Dobíjení: Ano
  • Certifikát odolnosti: IP54
  • LED: Xtreme LED
  • Bluetooth: Ano
  • Kapacita baterie: 11.84 Wh

 

Vlastnosti:

Advanced Focus System

Spojením čočky a reflektoru vznikla unikátní technologie, která nemá ve světě obdoby

Vznikla tak reflektorová čočka umožňující zaostření paprsku světla s plynulým přechodem z širokého homogenního kruhu světla do ostrého svazku a naopak. Ostření se provádí jednoduchým posunutím hlavy svítilny dopředu (zaostření) nebo dozadu (rozostření). Svítilny LEDLENSER jako jediné na světě využívají principu lomu světla. Běžné svítilny pouze odrážejí světlo od reflexních ploch uvnitř hlavy svítilny.

Mezinárodní patenty AFS:

Patent-No. China: ZL 200680000752.1Patent-No. Europe: EP 1880 139 B1Patent-No. USA: 7,461,960Patent-No. HongKong: 1108730


Emergency light

 

Nouzové světlo

Je-li svítilna zapojena v nabíjecí stanici, při výpadku proudu se automaticky zapne. Světlo vám tak pomůže orientovat se a například najít pojistkovou skříňku.


Optisense technology

Měří úroveň světla v okolí uživatele, světlo automaticky upravuje jas a poskytuje uživateli jen správné množství světla.


Smart Light Technology

Různé oblasti použití vyžadují individuální nastavení svítilen a individuální funkce. Z tohoto důvodu byla vytvořena nová technologie „SMART LIGHT TECHNOLOGY“, neboli Chytrá světelná technologie. Zkratka SLT.


Temperature Control System

Temperature Control Systém chrání svítilnu proti přehřátí


Cooling Technology

Dvouvrstvý chladič pro maximální efektivitu odvodu tepla od LED čipu.

 

Multicolor light


Magnetic charge system

Magnetické dobíjení pomocí magnetického konektoru.

Art.No.: 502166
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz