cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino »

impregnace NIKWAX -WASH-IN TX.DIRECT

NIKWAX -WASH-IN TX.DIRECT
BĚŽNÁ CENA319,-
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Impregnační prostředek pro oděvy do deštivého počasí. Dodává voděodolnost a obnovuje prodyšnost. Doporučeno pro Gore-Tex®, Sympatex® a Permatex®.
Parametry
Objem: 300 ml

K dosažení nejlepších výsledků odstraňte všechny části nevhodné k praní a před impregnací vyperte v přípravku Nikwax® TechWash® v odděleném pracím cyklu. Není nutné oblečení předem sušit. Před použitím dobře protřepejte. Respektujte symboly uvedené na výrobku.
  • Aplikace v pračce: Ze zásobníku na prací přípravky odstraňte všechny zbytky pracího prášku. Do pračky vložte nejvýše 2 čisté kusy oděvu. Na každý jednotlivý oděv dávkujte 2 plná víčka (100ml) přípravku. Nastavte syntetický nízkoteplotní program s pomalým otáčením. Oděvy s uvolněnými lepenými švy neperte v pračce. Na starších nebo dlouho nošených oděvech se někdy uvolní lepené švy. Po impregnaci a vysušení mohou být znovu slepeny speciálním čirým lepidlem.
  • Ruční aplikace (použijte rukavice): Ponořte oděv do nádoby či umyvadla s vodou teplou tak, abyste v ní udrželi ruce. Na každý jednotlivý oděv dávkujte 2 plná víčka (100ml) přípravku. Promáchejte, nechte 5-10 minut máčet a pak znovu pořádně promáchejte. Máchejte ve studené vodě dokud není zcela čistá.
  • Sušení: Nechte volně sušit, po několika minutách zkontrolujte přebytky impregnace a odstraňte je vlhkých kusem látky. Pokud to symboly na výrobku dovolují můžete také sušit v sušičce při nízké teplotě. K udržení impregnace svých výrobků používejte k jejich čištění přípravek Nikwax® TechWash®. Nepoužívejte detergenty. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neužívat vnitřně. Chraňte oči.
  • Art.No.: NIK-251
    Podobné produkty
    App Store Google Play

    informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz