cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Outdoorové oblečení » Dámské oblečení » Mikiny a svetry

Dámská mikina Cheneil Jacket Woman 2019

Cheneil Jacket Woman 2019
BĚŽNÁ CENA3090,-
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Bestseller mezi mikinami značky Ferrino v nových, atraktivních barvách! Materiál Polartec® Thermal Pro® je známý pro svou vysokou výhřevnost, ve které nemá v obdobných materiálech konkurenci. Je mírně strečový, a tak se přizpůsobí konkrétní postavě. Centrální celopropínací zip je podšitý ochranou légou, která zabraňuje úniku tepla a zachytávání zipu o spodní vrstvy. Dvě boční kapsy pojmou drobnosti, kterou chcete mít neustále při ruce. Vysoký límec chrání krk od mrazu, jemná vnitřní strana efektivně odvádí pot na povrch. Mikina vhodná zejména na turistiku a horolezectví v zimních podmínkách.
prodloužená ZÁRUKA 3 ROKY
Parametry
Hmotnost: 360 g

Materiály
Polartec® Thermal Pro®: Použitý materiál
  - Polartec® Thermal Pro® je vizuálně nejdynamičtější a technicky nejpropracovanější z termoizolačních materiálů Polartec®. Nabízí se v širokém sortimentu unikátních vzhledových úprav a vzorů – z nichž mnohé skrývají přidanou funkční hodnotu. Materiály Polartec® Thermal Pro® jsou stylové a ideálně kombinovatelé pro každou příležitosti i typ aktivity. Inovované verze s vyšším vlasem dosáhly historicky nejvyššího poměru tepla k váze textilie mezi všemi materiály Polartec®. Jiné verze mají vzhled tradiční vlny, ale skrývají skvělé funkční vlastnosti typické pro fleece. Polartec® Thermal Pro® je nejrozmanitější modelová řada v naší nabídce.
- 100% polyester

Polartec® Thermal Pro®
Vysoce výhřevný materiál od osvědčeného výrobce. Vnější strana se strukturou podobá jemné pletenině, vnitřní strana tvořena příjemným mikrovláknem. Límec je extra vystlán pro vyšší výhřevnost a pohodlí. Díky jeho přirozené pružnosti se přizpůsobí postavě. 

Vlastnosti:

  • Výhřevná dámská mikina
  • Celopropínací zip
  • Dvě boční kapsy na zip
  • Zateplený límec
  • Ochranná léga hlavního zipu
  • Materiál: Polartec® Thermal Pro® - 100% Polyester (302 g/m2)
Art.No.: 21374 (2019)
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz