cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Outdoorové oblečení » Údržba a oprava » Prací a čisticí prostředky

Set pracích prostředků Set 3 pracích gelů

Set 3 pracích gelů
BĚŽNÁ CENA332,-
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Sada obsahuje 3 prací gely na bázi přírodních rostlinných saponinů z mýdlových ořechů pro nejšetrnější praní sportovního oblečení. Spolehlivě odstraní nečistoty, zároveň plně zachovají funkčnost všech speciálních materiálů používaných na současné sportovní oblečení. Nezanechávají v prádle zbytky pracího prostředku, které zanášejí dutá textilní vlákna a také dráždí pokožku.

Složení:

Sport Merino: 5-15% extract z mýdlových ořechů, neionický tenzid rostlinného původu, lanolin,

Sport Neutral: 5-15% extract z mýdlových ořechů, neionický tenzid rostlinného původu,

Sport Function: 5-15% extract z mýdlových ořechů, neionický tenzid rostlinného původu,

Produkty neobsahují:

ropné látky, fosfáty/fosfonáty, optické zjasňovače, enzymy, syntetickou parfemaci ani barviva.

Určeno:

Sport Function: na nejšetrnější praní funkčního textilu, zejména prádla z dutých vláken či mikrovláken a všude tam, kde má prádlo i po vyprání tendenci zapáchat. Spolehlivě odstraní nečistoty, avšak plně zachováváv funkčnost všech speciálních materiálů používaných na současné sportovní oblečení. Obsahjue koloidní stříbro, které působí proti bakteriím a plísním.

Sport Neutral: na nejšetrnější praní funkčního textilu, zejména prádla z dutých vláken či mikrovláken, membránových materiálů a bavlny. Plně zachovává funkčnost všech speciálních materiálů používaných na současné sportovní oblečení. Bez parfemace, vhodný i pro citlivou pokožku.

Sport Merino: pro nejšetrnější praní vlněných oděvů a funkčního prádla z merino vlny. Lanolin pomáhá zachovat přirozené vlastnosti vlny - tepelně izolační a termoregulační funkci, odpuzování vlhkosti a pohlcování pachů. bez parfemace a enzymů, nedráždí citlivou pokožku, nenarušuje vlněné vlákno.

Art.No.: teal07
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz