cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.

Klára Skuhravá - justwalkit.cz - cestovatelka, průvodkyně používá a testuje stan Lightent 1

Ferrino Lightent 1

Stan nebo žďárák?

Jsou krajiny, kde ti žďárák stačit nebude. Jedním z takových míst je i Skotsko a Irsko. Pokud nechceš trpět, doporučuji si s sebou na trek zabalit i co nejlehčí stan. Jednou z možností je ultralehký stan od Ferrina, Lightent 1. Jednoduchá konstrukce, váha do 1,5 kg a objem složení 0,6 m3. Stan promyšlený do posledního detailu, který jsem měla tu čest testovat jak ve skotských, tak irských podmínkách, odolal větru i dešti na jedničku.

Stabilní i při náročných větrných podmínkách

Osobně mám raději kupolovité tvary stanů, které nejlépe odolávají náročnějším větrným podmínkám. Lightent 1 od Ferrina jsem testovala na irských i skotských velmi větrných mořských útesech. Sama jsem přitom byla překvapena jeho absolutní stabilitou, která vychází i z vlastní výšky stanu. Lightent 1 měří v nejvyšším bodě pouze 80cm.

Mám malý stan…

Ferrino Lightent 1 mohu doporučit všem výletníkům, kteří netrpí klaustrofobií. Pokud jste výškou spíše „čahoun“, pak bych doporučila zkusit jiný typ stanu. Já se svými 165 cm jsem se do stanu vlezla i s batohem a mohu říct, že jsem nadmíru spokojeným uživatelem.

App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz