cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.

Triolet 48+5

Triolet 48 + 5 – geniálně jednoduchý

Triolet je sice prezentován jako horolezecký batoh, jeho využití je ale mnohem širší. Já osobně jsem batoh testovala při své tříměsíční cestě po jihovýchodní Asii, kdy jsem téměř každý den balila, vybalovala, někam se přesouvala, mokla i se pařila na sluníčku. Výsledek? Obrovská spokojenost. Batoh je velmi pohodlný s geniálně jednoduchou a funkční konstrukcí.

Jako obrovské plus vnímám i možnost odejmutí horní kapsy, kterou jsem při svém putování nechala doma. A dále i dvě prostorné kapsy na bederním pásu, které mi ulehčily hodně sundávání a nahazování batohu kvůli osobním dokladům nebo třeba mobilu. Při mé cestě mi hodně pomohl i přední zip, díky kterému je batoh velmi jednoduše a rychle přístupný. Přední zip jsem ve výsledku používala častěji než tradiční horní otvor.

Samozřejmostí je i velmi kvalitní látka a švy, které se s překvapením za celé tři měsíce každodenního používání nikde nenatrhly, ani neprodřely. A to i přes velmi nešetrné zacházení při převozech, přeplavbách i během nošení.

Triolet je pro mě geniálně jednoduchý odlehčený batoh, který neztratil na funkčnosti a kvalitě. Jeho koupi mohu jedině doporučit!

Klára Skuhravá

www.justwalkit.cz

App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz