cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.

Zephyr 22+3

Moje nová láska „Zephyr 17 + 3 New“

Neskutečně promakaný, lehoučký a s úžasným zádovým systémem. Seznam se s novou verzí batohu Zephyr 17 + 3.

Pokud řešíš každý gram své výbavy, pak budeš ze Zephyru stejně jako já nadšený. Díky kvalitním materiálům se do jeho 870 g vešla pevná kovová zádová konstrukce, bederní pás s prostornou kapsou, dvě síťky na cokoli, co se ti už do batohu nevejde, prsní pás s píšťalkou a několik menších a větších komor, které tě potěší svou organizovaností.

 

Jeho největší výhodu vidím v samotné konstrukci. Díky velmi pohodlným ramením popruhům, vzdušné části zad a kvalitnímu bedernímu pásu je vlastně úplně jedno, kolik věcí do batohu nacpeš. I kvůli nastavitelným kompresním popruhům se jeho váha na zádech tak dobře rozloží, že s tebou ve výsledku úplně splyne.

Zephyr je prezentován jako univerzální batoh a tím taky je!

Ať už máš v plánu náročnou ferratu, chceš se jen projít v přírodě, vyrážíš na kolo nebo potřebuješ batoh na dlouhé cestování v cizině, Zephyr je batohem, který tě nadchne svou univerzálností a promyšleností do posledního detailu.

 

Během tříměsíčního cestování po jihovýchodní Asii mě Zephyr přesvědčil, že nemusíš být zrovna ultra maratonec, aby sis užil všechny jeho vychytávky. Pokud hledáš kvalitní batoh za dobrou cenu, který můžeš využít jak při rodinné turistice, tak i v extrémních situacích, pak sáhni po Zephyr 17 + 3.

Klára Skuhravá

www.justwalkit.cz

App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz