cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Batohy » Turistické batohy » Unisex » Nad 60l

batoh TRANSALP 80

TRANSALP 80
BĚŽNÁ CENA3850,-
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Velkoobjemový turistický batoh se dvěma komorami vhodný na dlouhé túry. Přední vstup zaručuje rychlé a snadné hledání věcí uvnitř, samozřejmostí je i spodní a horní vstup. Spousta kapes jsou pak ideální pro organizaci drobnějších věcí, které chcete mít neustále po ruce. Přední elastická kapsa je pak vhodná na helmu, případně bundu, mikinu nebo pláštěnku. Nastavitelní zádový systém D. E. A. nabízí nevídaný komfort po celou dobu nošení. Samozřejmostí jsou úchyty na trekové hole, popruhy pro uchycení materiálu vně batohu a pláštěnka.
prodloužená ZÁRUKA 3 ROKY
Parametry
Hmotnost: 2,45 kg
Objem: 80 l

Materiály
Supertex®: Použitý materiál
  - Extrémně odolná textilie, ideální pro velmi namáhané části výrobku, např. batohu. Vyniká svou vysokou odolností proti oděru.
- 100% polyester

JaquardWeave 500D: 500D
  - Polyesterová tkanina odolná proti roztržení a oděru.

Nosný systém : Zádový systém D.E.A. -  Záda z prodyšného materiálu – Ramenní popruhy s horními stabilizačními dotahy

Kapsy  : Dvojitá kapsa ve víku – Bezpečnostní kapsa – Boční kapsy – Kapsa čelní ze síťoviny – Boční kapsy ze síťoviny  - Kapsičky na bederním pásu.

Vybavení : Oddělená spodní komora s čelním vstupem – Čelní vstup do hlavní komory batohu – Čelní kompresní popruhy – 2 úchyty na cepíny nebo trekkové hole s možností ukrytí – Úchyty na materiál na spodní části batohu - /chyty na materiál na víku batohu – Odnímatelná pláštěnka na batoh – Možnost využití vaku na vodu

Art.No.: 75690
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz