cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Outdoorové oblečení » Doplňky » Rukavice

NAŠE CENA    1949 Kč
 
BĚŽNÁ CENA2599,-
UŠETŘÍTE650,- (25%)
DOPRAVAzdarma
Skutečně univerzální dámské rukavice s integrovanými návleky pro náročné a nekompromisní skialpinisty. Všestranná zbraň pro náročné lyžařské túry s dlouhými výstupy a rychlými sjezdy.
Lehké dámské softshellové rukavice Ortovox Tour Pro Cover Glove dobře fungují při výstupu i sjezdu a za každého počasí. Vnější materiál je větruodolný a voděodolný a prsty ze softshellového materiálu Merino Naturtec Light od švýcarské firmy Schoeller® poskytují maximální volnost pohybu. Při pohybu může teplý vzduch snadno a rychle unikat skrytým větracím otvorem na hřbetu ruky, přičemž překrývající se otvor zůstává uzavřený, když stojíte na místě.

Speciální konstrukce 
Speciální vychytávkou jsou integrované návleky na rukavice z odolného ultralehkého materiálu Pertex Quantom Pro, které lze snadno a rychle přetáhnout přes rukavice a poskytnout tak dodatečnou ochranu proti sněhu, větru a chladu při sjezdech a sestupech. Rukavice mají měkkou podšívku ze 100% merino vlny. Izolace na hřbetu ruky je vyrobena z 50 % z recyklované merino vlny a díky ní jsou rukavice příjemně teplé, ale nikdy ne příliš horké. Palec a ukazováček jsou vyztužené a smart finger umožňuje ovládání displeje dotykového telefonu.

Hlavní vlastnosti
Rukavice Ortovox Tour Pro Cover Glove mají vyztuženou dlaň pro vyšší mechanickou odolnost. Na dlani je kůže pro dlouhou životnost a dobrou přilnavost úchopu. Na zápěstí je vložka z měkkého a elastického materiálu Merino Fleece Light, která zabezpečí, že důležité tepny přivádějící krev do prstů zůstanou vždy v teple. Na zápěstí je poutko pro komfortnější nasazování.
Dlaně rukavic vyrobeny z kozí kůže.
Poutko na prstě pro rychlé sundávání – slouží také na zavěšení rukavic na karabinu, přičemž prsty směřují nahoru, takže ti nebude do nich padat sníh.
Elastické a vysoce prodyšné materiály.
Smart finger (možnost ovládat dotykové displeje).
Podšívka z nejkvalitnější Merino vlny.
Integrované návleky na rukavice, z neprofoukavého a voděodolného materiálu Pertex Quantom Pro, které lze snadno srolovat a sbalit do malé kapsičky na vrchní straně zápěstí.

Kůže pro vyšší odolnost a lepší přilnavost
Rukavice mají na dlani jemnou kozí kůži, která je vysoce odolná a prodlužuje životnost. Na nejvíc namáhaných místech jsou rukavice vyztuženy druhou vrstvou kůže. Na palci a ukazováčku naleznete výztuhy z perforované kůže, které slouží pro lepší grip v úchopu. Díky jemné kůži a úpravě Smart Finger na palci a ukazováčku můžete používat svůj smartphone i v rukavicích. Na zápěstí je pásek pro jednodušší nasazení. 

Skialpinistické rukavice
Rukavice Ortovox Tour Pro Cover Glove jsou ideální na náročný skialpinismus, kdy potřebujete mít ruce chráněné před chladem, ale nechcete se zbytečně potit. Jejich vysoká prodyšnost a citlivost v prstech je předurčuje pro fyzicky náročné aktivity jako skialpinismus a skitouring. Integrované návleky na rukavice zase zabezpečí, že Vám nebude zima při sjezdech, nebo na hřebeni když se zvedne mrazivý vítr.

Nejkvalitnější merino vlna
Ortovox používá pouze tu nejkvalitnější merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, který časem degraduje pouze zanedbatelně a své funkční vlastnosti si zachovává po mnoho let. 
Vlastnosti merino vlny: 
Dokáže přirozeně regulovat vlhkost - absorbuje vlhkost do své vnitřní struktury a na povrchu zůstává suchá.
Dokáže přirozeně regulovat tělesnou teplotu - má velký termoregulační rozsah.
Je 100% šetrná k životnímu prostředí a je ekologicky udržitelná.
Má antibakteriální vlastnosti, díky čemuž dokáže neutralizovat pachy.
Je měkká, neškrábe a je pohodlná při nošení.
Je nenáročná na údržbu a má dlouhou životnost.

Materiál:
Svrchní 1 - 75% polyamid, 18% vlna, 7% elastan
Svrchní 2 - 100% polyamid
Podšívka: 100% merino vlna
Výplň: 88% vlna, 12% polyester
Dlaň: 100% kozí kůže

Art.No.: OVX-56358
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz