cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino »

ponožky Lasting TWW

Lasting TWW
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Celoroční trekingové ponožky, ideální odvod potu s antibakteriální úpravou pomocí materiálu SKINLIFE, elastická bandáž na nártu, nad patou a na chodidle ochranná zóna, na špici jemný šitý šev rosso.

MERYL SKINLIFE® - 100% polyamide
Bakteriostatické nylonové vlákno, které udržuje za každých podmínek na pokožce přirozenou bakteriální rovnováhu a zaručuje tak příjemný pocit svěžesti i při intenzivní tělesné námaze. Lidská kůže má přirozený výskyt bakterií. Vysoké množství bakterií, stejně jako úplná absence je zdrojem mnoha problémů (alergií, zápachu, nemoci). Meryl Skinlife® nesnižuje množství bakterií níže než je přirozená hodnota pro kůži.
Polycolon
Speciálně upravený polypropylen od firmy Schoeller. Polycolon je syntetické vlákno, které je velmi pevné a má velmi vysokou odolnost proti oděru, na dotek však zůstává měkké a příjemné. Dodává pletenině vysokou životnost a stálý tvar. Polycolon má výborné transportní vlastnosti pro odvod vlhkosti.
Lycra
Lycra je obchodní název pro elastan firmy DuPont® Nikdy se nepoužívá samotná, ale kombinuje se například s nylonem. Toto elastické vlákno je používáno od šedesátých let 20. století, nejprve jako podpůrný materiál a posléze na výrobu módních jemných punčoch.

Art.No.: TWW
Podobné produkty
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz