cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Outdoorové oblečení » Údržba a oprava » Prací a čisticí prostředky

prací prostředek BASE WASH

BASE WASH
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Prací prostředek na syntetické funkční spodní prádlo a ponožky. Pere bezpečně, jemně, oživuje sktrukturu materiálu a urychluje sušení.
Parametry
Objem: 300 ml

Prací prostředek na syntetické funkční spodní prádlo a aponožky. Pere bezpečně, jemně, oživuje sktrukturu materiálu a urychluje sušení. Jednoduché použití na veškeré syntetické funkční spodní prádlo nošené přímo na těle. BaseWash jemně odstraňuje zápach při zachování hebkosti oděvu. Před praním aplikujte nezředěný BaseWash na zatvrdlé staré skvrny. Odstraňte všechny nepratelné části. Řiďte se instrukcemi na etiketě. Nepoužívajte aviváž. Nepoužívejte na voděodolné oděvy.
  • Praní v pračce: Vložte oděv(y) do pračky Přidejte 1 plné víčko (50ml). Po použití víčko vypláchněte Perte v souladu s instrukcemi na etiketě
  • Ruční praní: Namočte oděv(y) do teplé vody v umyvadle nebo jiné nádobě Přidejte půl víčka (25ml). Po použití víčko vypláchněte 3x vymáchejte v čistě vodě.
  • Sušení: Na vzduchu nebo v sušičce na nízkou teplotu, pokud to umožňují instrukce na etiketě. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neužívat vnitřně. Chraňte oči.
  • Art.No.: NIK-141
    App Store Google Play

    informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz