cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino »

impregnace NIKWAX- SPRAY ON TX DIRECT

NIKWAX- SPRAY ON TX DIRECT
BĚŽNÁ CENA339,-
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Impregnační výrobek ve spreji pro prodyšné nepromokavé a nepropustné textilie s knotovou podšívkou. Zlepšuje voděodolnost a obnovuje prodyšnost.
Parametry
Objem: 300 ml

Impregnační výrobek ve spreji pro prodyšné nepromokavé a nepropustné textilie s knotovou podšívkou. Zlepšuje voděodolnost a obnovuje prodyšnost. Snadné použití. Vyrobeno na bázi vody. Vhodné k impregnaci všech prodyšných textilií a vybavení s knotovou podšívkou a PU vrstvou. Doporučeno pro Gore-Tex®, SympaTex® a eVENT®. K dosažení nejlepších výsledků vždy nejdříve vyčistěte s Nikwax® TechWash®. Před impregnací není nutné sušit.
  • Aplikace: Rozložte čistý a mokrý oděv, který chcete ošetřit rovnoměrně na pokrytý povrch. Držte lahvičku ve vzdálenosti 15cm od ošetřovaného oděvu. Naneste sprejem rovnoměrně na vnější stranu oděvu Nechte vstřebat a po dvou minutách odstraňte přebytky mokrým hadrem. Pozorně zkontrolujte, zda jste nevynechali žádné místo.
  • Sušení: Nechte volně viset (po několika minutách zkontrolujte a odstraňte přebytky mokrým hadrem) nebo sušte v sušičce při nízké teplotě, pokud to symboly na oděvu dovolují.
  • Potřebné množství: S tímto balením můžete impregnovat jeden až dva kusy oděvu. Záleží na jejich stavu impregnace. Bunda 250ml Ochranný oblek 400ml Ochranné kalhoty 150ml Návleky 70ml K udržení impregnace vždy používejte k čištění mýdlo Nikwax® TechWash®. Nikdy nepoužívejte detergenty.
  • Art.No.: NIK-571
    Podobné produkty
    App Store Google Play

    informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz