cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino » Vybavení » Vaření a jídlo » Jídlo a snacky » Tyčinky, jerky a snacky

Doplňky stravy Energy Gel 35g

Energy Gel 35g
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Základem je BIO agávový sirup (fruktoza), jehož výhodou je nízký glykemický index a efektivní vstřebávání v trávícím ústrojí. V kombinaci se 100% ovocnými koncentráty, bez dalších přidaných cukrů, aromat a barviv tvoří Chimpanzee Energy Gel jednoduché řešení pro doplnění okamžité energie v průběhu sportovního výkonu.

Sacharidy jsou hlavním zdrojem energie při fyzické aktivitě a doporučujeme je vhodně kombinovat z různých zdrojů. Každé tělo, každý organismus je unikátní a musíme najít pro nás vhodné kombinace zdrojů energie. Chimpanzee nabízí ucelenou nabídku kvalitních produktů, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na aktivní a zdravý životní styl.

Primárně pro výkonnostní sportovce- cyklisty, běžce nebo triatlonisty. Nicméně díky jednoduchému a přírodnímu složení mohou být konzumovány kýmkoliv, kdo potřebuje rychlý a kvalitní zdroj energie.

Obecně se dá říci, že výkonnostní sportovci potřebují konzumovat 200-400 kalorií za hodinu. Kombinovat se doporučuje více zdrojů, jako gely, bonbony, tyčinky nebo nápoje.

Jedno balení Chimpanzee ENERGY GEL může být konzumováno 15minut před výkonem pro sacharidové nasycení a další 1-2 během další hodiny výkonu.

Doporučujeme vždy zapít vodou.

Art.No.: CH00070
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz