cz sk
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pá 10:00-18:00
KATEGORIE
OD 1000 KČ DOPRAVA ZDARMA, 2309 VÝDEJNÍCH MÍST.
Ferrino »

trekové ponožky WoolFusion Trekker Women´s CuPED

WoolFusion Trekker Women´s CuPED
BĚŽNÁ CENA569,-
TOTO ZBOŽÍ JIŽ NEMÁME V NABÍDCE
Dámské středně teplé až teplé ponožky s technologií WoolFusion® a přidanými ionty mědi proti zápachu. Ponožky vynikají svou životností a tvarovou stálostí. Díky tomu je prodloužena i jejich záruka na 3 roky. Určeny pro turistiku a trekking ve všech ročních obdobích. Uchovají Vaši nohu komfortně teplou a suchou po mnoho kilometrů.

Složení:

  • 44% Nová vlna
  • 38% Polyamid (nylon)
  • 17% Endurofil™/po­lypropylen
  • 1% Lycra®/elastan

CuPED technologie váže ionty mědi na vlákno příze. Měď má antibakteriální, antimikrobiální a fungicidní účinky na pokožku nohy, odstraňuje zápach a zvyšuje uživatelský komfort při nošení. Měď se na rozdíl od stříbra nevypírá, v ponožce zůstane obsažena po celou její životnost a nekontaminuje přírodu. Také si v porovnání se stříbrem uchovává své antimikrobiální účinky i při teplotách nižších než 20°C a relativní vlhkosti méně než 20%.

WoolFusion®: unikátní technologie, která odlišuje ponožky Bridgedale od ostatních ponožek. WoolFusion® technologie kombinuje vlnu s umělými vlákny Coolmax® či Endurofil™. WoolFusion® poskytuje nejdelší komfort-hřejí, když mají a odvádějí pot, když se hodně potíte. I přes to jsou velmi pohodlné a trvanlivé.

Art.No.: BGD-8
Podobné produkty
App Store Google Play

informace o dostupnosti zboží na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz